הדברה למפעלים
מתי יש צורך בהדברת שטחים תעשייתיים ומפעלים מסוגים שונים? כיצד מבצעים הדברה למפעלים? אילו מזיקים אנו עשויים למצוא במפעלי מזון – ומהי הדרך הנכונה להתמודד עמם?
מפעלים ובמיוחד מפעלי מזון ומעבדות, חייבים לשמור על רמת ניקיון וסטריליות גבוהה במיוחד, לכן הדברה למפעלים תהיה חלק בלתי נפרד מהשירותים אותם המפעלים יצרכו.
רוצים הצעה להדברת מפעלים? חייגו אלינו עכשיו וקבלו הצעת מחיר זולה ומשתלמת!
כדי לבצע את ההדברה כשורה יש להזמין מדביר שמתמצא ופועל בתחום המפעלים והתעשיות.
תוכן עניינים
Toggleהדברה למפעלים – מתי יש בה צורך?
הדברה למפעלים היא שם כולל להדברת כל סוגי המזיקים במפעלים ובתעשיית המזון.
מזיקים שונים עלולים להסב נזק גדול אם הם נכנסים למפעלים, בייחוד כאשר מדובר על סביבת עבודה שצריכה להיות סטרילית.
המזיקים יכולים להיות מכל הסוגים – זבובים ויתושים, חרקים מעופפים, יונים, עכברים וחולדות, נמלים וטרמיטים, כולם אינם רצויים בסביבת העבודה הנקייה.
הצורך בהדברה במפעלים שונה מהצורך האישי הביתי.
כאשר מדובר על הדברה בתעשייה יש צורך בבניית תוכנית הדברה מסודרת על פיה עובדים לאורך כל השנה כדי להבטיח הדברה יעילה.
אילו מזיקים יכולים להיות במפעל מזון?
מפעלי מזון הם בין הרגישים בתחום התעשיות למזיקים אך לא כל הדברה למפעלים תתאים לתעשיות המזון ויש לקחת זאת בחשבון.
כיוון שמדובר על מפעל שכפוף לחוקים ולביקורת של גופים חיצוניים יש לפעול במשנה זהירות, לעשות שימוש בשיטות הטכנולוגיות החדשות לריסוס וכל זאת כדי לא לסכן את המוצרים במפעל.
מפעלי המזון סובלים במיוחד ממזיקים, שנמשכים למפעל בניסיון להגיע אל המזון בכל דרך אפשרית.
ניתן לראות בין המזיקים את הג'וק הגרמני העקשן והקשה לריסוס, את הג'וק האמריקאי שיוצא מהביובים, חיפושיות ועשים, נמלים וכמובן עכברים וחולדות שנחשבים למזיקים הסדרתיים בתחום המזון.
כיצד מבצעים הדברה במפעל?
כשמדובר על הדברה למפעלים הכוונה היא לתוכנית עבודה של הדברה לאורך השנה.
לא ניתן לבצע הדברה חד פעמית ולצפות שהיא תחזיק מעמד במפעל, יש צורך בתחזוקה והקפדנות יתרה כדי להבטיח את תוצאות ההדברה ושמירה על המפעל ותוצריו.
יש לבצע התאמה של חומרי ההדברה לסוג המזיקים, לתנאי השטח ולסוג המפעל, מדביר מיומן ומנוסה ידע כיצד לעשות זאת בשימוש בחומרים ובמינונים המתאימים.
המדביר נמצא בקשר שוטף עם האחראים על הנושא במפעל ומבצע ביקורים סדירים בהם נעשות פעולות מניעה, ריסוס והדברה לאורך השנה.
מי עורך ביקורת על הדברה במפעלים?
במפעלים ובמיוחד במפעלי מזון וקוסמטיקה, ישנה ביקורת שוטפת של כמה גופים שמוודאים כי אכן לא קיימים מזיקים כל שהם בסביבת המפעל.
חשיבות הביקורת הנה גדולה – הגופים מוודאים כי אכן המוצרים לא באים במגע עם שום סוג של מזיק במהלך הפיתוח ובכך מבטיחים את בריאות הציבור והלקוחות.
ביקורת זו נערכת על ידי משרד הבריאות מצד אחד ומשגיחי הכשרות מצד שני, באופן קבוע ולרוב יום יומי, הם מוודאים כי אכן הדברה למפעלים מתבצעת על פי הכללים הנהוגים בתחום וכי היא מבוצעת בצורה אפקטיבית.
ההמלצה הנה לערוך ביקורת איכות פנימית בנוסף לביקורות ושהאדם האחראי על ביקורת האיכות יהיה בקשר מול חברת ההדברה, כמו גם משגיח הכשרות בעת הצורך.
המדביר המוסמך
חברת המדביר המוסמך הנה שחקנית ותיקה בתחום ההדברות ולה אלפי לקוחות מרוצים בכל הארץ.
אנו מבצעים הדברות מכל הסוגים, לפרטיים, למוסדות, עסקים ולמפעלים.
אנשי המקצוע המיומנים שלנו מבצעים את ההדברות על פי כל כללי הבטיחות ובשימוש בחומרי ההדברה האיכותיים ביותר ובמחיר משתלם במיוחד.
אנו מציעים לך להיכנס למחירון שלנו באתר ולהכיר את המחירים בתחום.
להזמנת הדברה למפעלים על ידי המומחים בתחום כדאי ליצור קשר עם המומחים של אתר המדביר המוסמך כבר עכשיו!